intervu s hristina ot h2h

"

Филип Адамс

Бъдещето не е място, на което се озоваваме, а мястото, което ние самите създаваме. Пътеките до там се проправят, не се намират, а самото действие да ги проправиш променя както твореца, така и крайната дестинация.

Аз съм вечният мечтател – Христина от H2H

Кой си ти всъщност?
Аз съм вечен мечтател, бленуващ да постигне нещо значимо, да посети много непознати места и да бъде част от нещо голямо.
Посредствен скиор, любител на сладкото, верен приятел и доверен партньор.

Кой е най-големият мотиватор в твоята работа?
Чувството, че променям съдби. Това да знаеш, че благодарение на теб, някой е променил своята посока, взел е решение и ти си участвал в целия този процес, е страхотен мотиватор. Обичам да се чувствам значима, а работата ми го дава всеки ден.

С какво се отличаваш от екипа, с който работиш?
Чувството да си част от екип, който знае какво прави, уверен е в успеха и всеки ден прави малки крачки към постигане на нова цел е невероятно. Всеки е уникален по своему и благодарение на това, екипът ни е устойчив. Аз съм усмихната, отговорна, помагаща и смятам, че съм точна частица от нашия общ пъзел.

Какви кандидати срещаш най-често?
Едни от най-често срещаните ни кандидати са млади хора, които току-що са завършили своето образование и започват да градят своя професионален опит. За мен винаги е изключително приятно да си поговорим за мечтаната им работа, за това как си представят да започне техния професионален път. Възхищавам се на повечето от тях, защото са уверени, можещи и знаещи точно какво искат да постигнат в живота. Огромно удоволствие е да работиш с такива кандидати, защото им помагам за тази изключително важна крачка в техния живот. Когато помагаш на хората да намерят желаната работа, винаги е вълнуващо.

Как кандидатите да разберат, че H2H е агенцията, на която могат да се доверят?
Като част от семейството на H2H всеки ден помагаме на хора, които по една или друга причина са в процес на търсене на работа. За нас всеки кандидат е личност, която има зад себе си история и винаги се стремим да намерим мястото, в което ще се чувства успешен и удовлетворен. Радваме се заедно с тях, когато успеят да преминат успешно интервюто, когато подпишат своя договор и когато работата ги прави щастливи. Не пропускаме да ги поздравим, когато направят толкова важна крачка в живота си или дори когато имат рожден ден. За нас всеки кандидат е важен и вярваме, че сме доверен партньор, на който смело можете да заявите „искам да си намеря нова работа“.
Ние ще се справим!

Какво искам да кажа на всеки, който си търси работа?
На първо място – да бъде уверен в своите възможности.
Няма работодател, който да хареса прекалено скромен, не изискващ и неамбициозен кандидат. Винаги давам съвет, особено на нашите по-неопитни кандидати да показват повече положителни страни и да изтъкнат всичко, което са научили или придобили като знания през годините. Ако имате сертификат, изкаран курс или пък стаж, не спестявайте тази информация. Покажете, че сте се борили да усъвършенствате себе си, това винаги е добър знак. Друг съвет, който смятам, че е важно всеки кандидат да знае е – бъдете реалистични в очакванията си. Когато обсъждате с бъдещия си работодател условията по позицията, работно време, възнаграждение, никога не подценявайте себе си или не бъдете на другия полюс – да изисквате прекалено много. Намерете златната среда, която ви удволетворява и покажете, че сте наясно с пазара на труда и сте ценен за компанията. Не на последно място, бъдете себе си и бъдете честни към бъдещия си работодател, тепърва ще защитавате своите възможности.

И в заключение:
Когато обичаш това, което правиш, това винаги си личи.
Нямам търпение да среща следващия кандидат, който ще промени посоката на кариерата си, благодарение на общата ни работа!


Насладете се на пътя си към успеха!

Разгледайte всички статии в блога