Обяви за работа

"

Филип Адамс

Бъдещето не е място, на което се озоваваме, а мястото, което ние самите създаваме. Пътеките до там се проправят, не се намират, а самото действие да ги проправиш променя както твореца, така и крайната дестинация.

Добрите работодатели си личат още от обявите за работа

Виждали ли сте някога компания, която не вярва в собствената си обява за работа или е твърде нетърпелива да определи от какъв специалист се нуждае? От друга страна, ясно дефинираната роля в дадена обява показва, че компанията не разчита на вас да стартирате работа и да измислите всичко за тях.

Затова потърсете обяви за работа, които са написани в разумен обем, с описани точки с конкретни изисквания, цели и параграф, обясняващ как вашата роля се вписва в компанията.

Следете работодателите с чувство за хумор

Малко забавление в обявата за работа е добър знак за компаниятa с корпоративна култура, която не приема себе си твърде сериозно. Ако една компания не се страхува да изрази своята личност още в самата обява, това е знак, че те искат да се чувствате спокойно, когато влизате в диалог с тях.

Добрите работодатели знаят и приемат, че смехът е фантастичен инструмент за изграждане на екип и стимул за креативност. Oценявайте странната игра на думи или остроумието, коeто виждате в обявата за работа – като израз на личността на компанията. Tе ви подканват да направите същото и да се чувствате удобно в комуникацията си с тях.

Не подценявайте набора от основни ценности

В свят, в който всички хора и техните баби се стремят към върхови постижения, е лесно да отхвърлите корпоративните ценности като безсмислено описание. Но основните ценности са моралният компас на компанията – още един знак, че те са начертали къде отиват и как планират да стигнат дотам.

Сравнете вашите собствени ценности и приоритети с фирмените, за да прецените доколко вашата работна етика ще съвпадне с тази на останалите. В H2H една от най-важните ни ценности е: Изберете работа, която обичате, и никога няма да ви се наложи да работите и един ден в живота си. Вложете сърцето, ума, интелекта и душата си дори в най-дребните си постъпки. Това е тайната на успеха.

Намерете истинските ползи написани зад допълнителните придобивки

Всички харесват добрия бонус на работното място, но какво е това, което наистина ще ви накара да се чувствате щастливи? Маси за пинг понг, безплатно кафе и плодове?

Aко това е всичко, което една компания предлага, може да се опитват да ви отвлекат вниманиято от липсата им на реални ползи. Например…

Гъвкаво работно време: знак, че са готови да ви се доверят.

Допълнителни дни платен годишен отпуск: искат да бъдете щастливи и здрави.

Конференции/ курсове/ други възможности за самоусъвършенстване: искат да ви помогнат да надграждате.

Вижте дали всъщност използват думата „ти“

Някои компании обичат звука на собствения си глас твърде много. Те не могат да спрат да говорят за това как променят света, а вие – незначителният търсещ работа – се чувствате като допълнение.

Ние сме разрушители! Ние сме революционери! Ние сме най-хубавото нещо, което някога се е случвало на тази индустрия и на ТЕБ! Звучи различно, нали?

Обява за работа, която говори толкова много за теб, колкото медиите за световната пандемия, е прекрасен знак, че те имат нужда от специалист точно като теб.

А ти разгледа ли нашите обяви за работа в BPO and IT сектора? Очакват те прекрасни кариерни възможности.

Насладете се на пътя си към успеха!

Разгледайte всички статии в блога

Subscribe to our newsletter

and always learn first everything new

  Subscribe to our newsletter

  и научавайте първи за всички нови позиции

   We will take special time to get acquainted in detail with the needs of your business in achieving results.

   We are able to reach the unattainable. This makes us the perfect partner for those who aim for unlimited success.

   We believe that the right relationship is more important than anything. We maintain high levels of professionalism by building relationships.

   Готови сме да Ви съдействаме във всеки един момент, а работното ни време приключва когато сме удовлетворили напълно Вашите желания. 

   Съвместната работа е най – ефективният начин да бъдем по-креативни и да постигаме желаните резултати.

   Our success is the most enviable proof of how much we love our work. Passion is our hallmark and it is the mandatory ingredient in each of our projects.