socialni-pridobivki

"

Филип Адамс

Бъдещето не е място, на което се озоваваме, а мястото, което ние самите създаваме. Пътеките до там се проправят, не се намират, а самото действие да ги проправиш променя както твореца, така и крайната дестинация.

Допълнителните придобивки, които служителите харесват

Какви допълнителни придобивки може да получите, когато ви наемат на нова позиция? Пакетът от допълнителни придобивки за служители включва всички обезщетения, различни от възнаграждението, като здравно осигуряване и допълнително дни платен годишен отпуск, предоставени от работодателите.
Всички обичаме допълнителните придобивки, нали? Искаме да получаваме признание за упорития си труд. Много служители кандидатстват за компаниите в зависимост от предлаганите допълнителни придобивки.
Доволни ли сте от допълнителните придобивки и бонуси, предлагани на работното ви място? Ако отговорът е отрицателен и смятате, че не сте оценени и притежавате умения за нещо повече, ви препоръчваме да потърсите наистина подходящата за вас работа.
Представяме ви част от допълнителните придобивки на компаниите, с които работим.

Допълнително здравно осигуряване

Допълнителното здравно осигуряване е чудесен начин вашият работодател да ви покаже, че се грижи за вас. Компанията плаща определени суми за покриване на медицинското обслужване на всеки служител. Те включват застраховка от злополуки, инвалидност, внезапна смърт. Други видове медицински грижи включват прегледи при зъболекари, очни прегледи и др.

Корпоративни отстъпки

Отнася се за отстъпките, предлагани на служителите за първоначалната цена на стоки или услуги от работодателя. Това са отстъпки, които са разработени за корпоративни служители. Компаниите също използват този метод, за да тестват своите продукти вътрешно, преди да ги пуснат на пазара.

Бонус за изпълнение

Всеки иска и обича да бъде оценяван. Компаниите стимулират своите служители за тяхната упорита работа и постижения, за да продължават да се представят добре. Награждаването им за тяхното представяне ги мотивира и насърчава да постигат целите си по-ефективно.

Офис привилегии

Компаниите се опитват да обединят както работата, така и живота заедно. Тяхната цел е да направят офиса забавен и приятен. Някои от тези предимства включват наличието на настолни игри на работното място, стаи за отдих, безплатна храна и прочие.

Покритие на транспортни разходи

Една от най-разпространените социални придобивки в Бълагрия са ваучерите за храна, които важат в по-големите вериги супермаркети. Същевременно предлагането на карта за градски транспорт или осигуряване на средства за гориво, са често срещан начин за мотивация на служителите.

Обучение на служители

Друг чудесен начин компаниите да задържат талантливите си служители, е като ги подкрепят да израстват кариерно, осигурявайки им ресурсите и капитала, необходими за провеждане на курсове за обучение. Някои компании предлагат на своите служители да изплатят разходите им за образовани.

Дистанционна работа

Диистанционната работа или възможността за работа от дома, е едина от най-предпочитаните допълнителни придобивки. Служителите се радват на гъвкаво работно време. Те обичат да работят на места, където не е нужно да присъстват постоянно и физически, за да си свършат работата. Почти 92% от служителите са пожелали да работят от вкъщи, дори и само веднъж седмично.

Събития за сплотяване на екипа

В някои компании, освен обичайния „тимбилдинг“, сближаването на служителите е и ежеседмично събитие. Някой работодатели обикновено организират кратко събиране, например всеки петък, в което служителите споделят домашно приготвената от тях храна, по едно питие и разпускат за половин-един час заедно, без да има предварителна организация на всяко тяхно действие.

Карта за спорт

MultiSport е програма за придобивки за служители, която дава достъп до стотици фитнес центрове, плувни комплекси и спортни занимания в цяла България. Това е карта, базирана на месечен абонамент, която позволява на ползвателя да посещава всеки обект в мрежата им.

Допълнително дни платен годишен отпуск (24)

Една от най-желаните допълнителни придобивки за служителите, е получаване на правото за ползване на допълнителен брой дни платен годишен отпуск. Това е особено ценна опция в силно динамични технологични компании, в които служителите имат навика да работят постоянно и извънредно, и да изпадат в състояние на бърнаут.

Фокусирани сме в IT и BPO сферата и предлагаме море от кариерни възможности. Бъдещата ти работа е само на клик разстояние – Намери работа с H2H.

Насладете се на пътя си към успеха!

Разгледайte всички статии в блога

Subscribe to our newsletter

and always learn first everything new

  Subscribe to our newsletter

  и научавайте първи за всички нови позиции

   We will take special time to get acquainted in detail with the needs of your business in achieving results.

   We are able to reach the unattainable. This makes us the perfect partner for those who aim for unlimited success.

   We believe that the right relationship is more important than anything. We maintain high levels of professionalism by building relationships.

   Готови сме да Ви съдействаме във всеки един момент, а работното ни време приключва когато сме удовлетворили напълно Вашите желания. 

   Съвместната работа е най – ефективният начин да бъдем по-креативни и да постигаме желаните резултати.

   Our success is the most enviable proof of how much we love our work. Passion is our hallmark and it is the mandatory ingredient in each of our projects.