Intern

"

Филип Адамс

Бъдещето не е място, на което се озоваваме, а мястото, което ние самите създаваме. Пътеките до там се проправят, не се намират, а самото действие да ги проправиш променя както твореца, така и крайната дестинация.

Стани част от нашия екип. Включи се в H2H Таланти!

Щастливи сме да ти съобщим, че стартира първата зимна стажантска програма на H2H, която носи името H2H Таланти и нямаме търпение да те поканим да вземеш участие в нея!

Ако си амбициозен и с високи цели, планираш да прекараш зимата в корпоративна среда и искаш да се учиш от рекрутъри професионалисти, нашите предложения са точно за теб! Новата година идва и е време за промяна! 

Предвидили сме интересни бизнес проекти, индивидуален ментор за всеки стажант, състезания, обучения и, разбира се, забавления! Всичко това ще се случи, като подпишем тримесечен трудов договор, след изтичането, на който получаваш възможност да станеш част от екипа на H2H.

Още за H2H Таланти

H2H отваря вратите си за млади и амбициозни хора, които търсят своята професионална реализация в България. Проектът е насочен към развитие и задържане на таланти, чрез придобиване на практически и професионални умения. Всеки стажант ще има индивидуално назначен ментор, който да го въведе в дебрите на професионалните му интереси.

Като част от H2H Таланти, участниците в програмата имат възможност да стажуват на трудов договор, да получат заплащане и не на последно място – да участват в специфични обучения – бизнес етикет и комуникация, презентационни умения, участие в срещи и интервюта.

Успешно завършилите програмата ще получат препоръки и сертификати, които да им послужат за професионална реализация в H2H или пред бъдещи работодатели.

Стажантската програма е доказано първо кариерно стъпало на много успешни експерти и мениджъри. Виж нашето предложение и не се колебай да се включиш в Зимната стажантска програма на H2H, изпрати CV и мотивационно писмо.

Ще се радваме да се запознаем с теб!

Прочетете още за тази възможност тук.

Насладете се на пътя си към успеха!

Разгледайte всички статии в блога

Subscribe to our newsletter

and always learn first everything new

  Subscribe to our newsletter

  и научавайте първи за всички нови позиции

   We will take special time to get acquainted in detail with the needs of your business in achieving results.

   We are able to reach the unattainable. This makes us the perfect partner for those who aim for unlimited success.

   We believe that the right relationship is more important than anything. We maintain high levels of professionalism by building relationships.

   Готови сме да Ви съдействаме във всеки един момент, а работното ни време приключва когато сме удовлетворили напълно Вашите желания. 

   Съвместната работа е най – ефективният начин да бъдем по-креативни и да постигаме желаните резултати.

   Our success is the most enviable proof of how much we love our work. Passion is our hallmark and it is the mandatory ingredient in each of our projects.