"

Филип Адамс

Бъдещето не е място, на което се озоваваме, а мястото, което ние самите създаваме. Пътеките до там се проправят, не се намират, а самото действие да ги проправиш променя както твореца, така и крайната дестинация.

Правила за кампанията „Нова работа, нов късмет“

Нова работа, нов късмет. Започнете нова работа с H2H.

Ние, мечтаната работа и новият ти Часовник Smartwatch Huawei те очакваме. Kандидатсвай по наша обява във Facebook или сайта, започни работа в периода между 13-ти Януари и 28-ми Февруари и може да спечелиш страхотна награда.

Условия на кампанията:
👉 Харесай страницата ни във Facebook.
👉 Кандидатствай по обява в сайта или във Facebook, а ние ще се свържем с теб възможно най-скоро, за да организираме интервю.

Всеки започнал работа с наше съдействие през този период има възможност да спечели Часовник Smartwatch Huawei. Всеки изпълнил условията на кампанията участва в томбола. Печелившият участник ще бъде изтеглен на 1 Март 2021 г.

Наградата ще бъде изпратена на победителя след като започне работа по позицията. Ние, мечтаната работа и новият ти Smartwatch Huawei те очакваме…Късмет!

1. ОБЩИ УСЛОВИЯ
1.1. Настоящите Общи условия и правила уреждат провеждането на кампания под името „Нова работа, нов късмет“, организирана от Ейч ту Ейч ЕООД със седалище гр. Варна бул. Сливница №189.
1.2. Кампанията се организира и провежда на страницата на H2H в социалната мрежа Facebook и в уебсайта www.h2hbg.com за периода от 9:00 часа от 13.01.2021 г. до 17:00 часа на 28.02.2021 г.
1.3. Кампанията ще се провежда съобразно настоящите правила, които ще бъдат публикувани във Facebook профила и уебсайта на организатора H2H.
1.4. Печелившият участник ще бъде изтеглен на 1.03.2021 г. на случаен принцип в присъствието на свидетели.
1.5. С участието в настоящата кампания, участниците изрично се съгласяват, че в случай на спечелване на награда, техните имена и снимки ще бъдат публикувани на стената на организатора във Facebook.

2. МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА
Участието в играта се осъществява чрез:
2.1. Последване на Facebook профила на H2H (https://www.facebook.com/h2hbulgaria)
2.2. Кандидатстване по текуща обява в сайта на H2H, успешно преминаване на всички интервюта и наемане по съответната позиция.
2.3. След изтичане на предварително обявения период на кампанията, печелившият участник ще бъде обявен публично във Facebook страницата на организатора, както и лично по имейл и телефон на 1.03.2021 г.

3. ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА И ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПЕЧЕЛИВШ УЧАСТНИК
3.1. Участие в настоящата кампания може да регистрира всеки потребител, който изпълни условието за кандидатстване по актуална обява и назначаването му по вакантна позиция от H2H. За успешно регистриран участник се счита този потребител, който е харесал Facebook страницата на H2H.
3.2. Участници, които не са преминали успешно 1-во и 2-ро интервю или по определени причини не могат да бъдат назначени на работа се дисквалифицират автоматично от системата за участие.
3.3. В случай че определеният за печеливш участник, не отговаря на настоящите правила, наградата се предоставя на резервен участник.
3.4. Наградата, която ще се връчи е Часовник Smartwatch Huawei Watch Fit, Graphite Black.
3.5. Наградата ще бъде предадена на печелившия участник в срок от 7 работни дни или след като започне работа по позицията, за която е нает. Наградата ще бъде предадена на печелишия чрез доставяне от куриер на пощенския адрес на участника, за сметка на Организатора. Ако пратката не бъде получена от печелившия участник в рамките на 10 дни от датата на изпращането ѝ, се приема, че участникът се е отказал от наградата и тя се предоставя на резервен участник по реда от настоящите правила.
3.6. Спечелената наградата не може да бъде заменяна. Правото за получаване на наградата е персонално и не може да бъде преотстъпвано на трети лица.
3.7. Организаторът има право да не се ангажира с кореспонденция с непечеливши участници.
3.8. Организаторът има право да прекрати кампанията по всяко време, обявявайки това в съответствие с настоящите „Условия и правила“, в случай че се констатират злоупотреба или масово нарушаване на правилата.

Насладете се на пътя си към успеха!

Разгледайte всички статии в блога