Препоръчай приятел/ Refer a friend H2H

"

Филип Адамс

Бъдещето не е място, на което се озоваваме, а мястото, което ние самите създаваме. Пътеките до там се проправят, не се намират, а самото действие да ги проправиш променя както твореца, така и крайната дестинация.

REFER A FRIEND

Имате приятели, владеещи чужди езици, които искат да преминат на следващо ниво и да се присъединят към компания, където служителят има значение? Не чакайте – разкажете ни повече за тях. Препоръчай талант за отворена позиция и вземи бонус. Насладете се на неограничени препоръки, които ще ви помогнат да печелите неограничени бонуси отново и отново.

КАК РАБОТИ ПРОГРАМАТА

Намерете позиция, за която искате да ПРЕПОРЪЧАТЕ приятел.

Разкажете ни повече за силните страни на вашия приятел.

Ще се свържем с вас, ако препоръката ви е подходяща.

КОГА ПОЛУЧАВАТЕ БОНУС

След изпращане на препоръка, специалист от H2H ще се свърже с вашия приятел и ако е подходящ, ще ви върне обратна връзка по имейл в рамките на 24 часа.

Ако приятелят ви започне по наша отворена позиция, взимате половината от бонуса си при наемането му, а останалата част след успешен изпитателен срок.

ЗА КОЙ Е ПОДХОДЯЩА

Нашата програма за препоръки е специално разработена за привличане на талантливи и позитивни хора, които искат да работят по предизвикателни и интересни проекти, решаващи значителни проблеми по целия свят. Приятелят ви владее чужди езици? На правилното място сте!

КАК ДА ПРЕПОРЪЧАТЕ ПРИЯТЕЛ

Изпратете ни вашите данни и тези на приятеля ви и очаквайте обратна връзка от наш консултант.

    Вашите данни:

    Данни на приятел:

    Вашият приятел владее:

    Насладете се на пътя си към успеха!

    Разгледайte всички статии в блога