Защо да рaботите в BPO компания?

"

Филип Адамс

Бъдещето не е място, на което се озоваваме, а мястото, което ние самите създаваме. Пътеките до там се проправят, не се намират, а самото действие да ги проправиш променя както твореца, така и крайната дестинация.

Защо да рaботите в BPO компания?

Какво всъщност е BPO?
Аутсорсинг на бизнес процеси, или BPO, е бизнес практика, при която една компания наема друга, за да изпълнява определен проект, който наемащата компания изисква, за да увеличи успеха на бизнеса си. В българската теория и практика е популярен преводът “изнесени услуги”.

BPO индустрията е една от най-големите и най-бързо развиващи се доставчици на работа, привличаща, както млади специалисти, така и ръководители. Защо да рaботите в BPO компания?  Ето основните причини, поради които трябва да помислите за това.

Получавате стабилност и финансова сигурност
Докато бързите промени по света елиминират много индустрии, BPO секторът се разширява. Пионерите, много от които сега са гиганти, остават стабилни. Появяват се много компании в сектора, като инвеститори от цял свят вливат милиони долари в индустрията. Следователно, ако работите в BPO компания, очаквайте да получите стабилност и финансова сигурност в следващите години.

Достъп до възможности за растеж в кариерата
Възможностите за кариерно израстване са изобилни в BPO компаниите. Във вашите ръце е да решите пътя на своята кариера и къде искате да се развивате. Тъй като индустрията расте, персоналът се обучава за лидерски позиции и се наемат много нови кандидати, които да заемат техните позиции. Това означава, че може да израствате професионално с компанията. Изучаването на нов набор от умения ще ви помогне да увеличите вашите квалификации и да подобрите шанса си за повишение.

Научавате най-добрите практики
Развиването на вашите нови умения означава усвояване на добрите практики, които са съвременната тенденция в избраната от вас професия. Ако работите в BPO компания, ще имате достъп до различни възможности за обучения – познания за продукти, меки умения /soft skills/ и програми за лидерство. Работейки в BPO компания, уменията ви за комуникация ще се подобряват драстично, защото ще разговарятe с много хора от различни култури.

Гъвкавост
Основните умения, които се изискват в тази работа са владеенето на чужди езици и добра компютърна грамотност. Следователно кандидатите, които всъщност са студенти и се нуждаят от допълнителен доход, могат да поемат тази професия. Също така е подходящ вариант за кариера за хора, които не могат да си намерят работа в областта на образованието си. Тази професия всъщност не се интересува от академичния ви опит или оценките ви. Това, което ще ви помогне да се развиете в тази сфера е вашата ефективност в работата и желанието за развитие. Едни от най-често срещаните езици, за които се търсят кандидати са Немски, Холандски, Френски, и Испански, както и не толкова популярни езици като Фински, Датски, Шведски и Словенски, Латвийски и Естонски.

Получавате конкурентно възнаграждение и допълнителни придобивки
Възнаграждението в BPO индустрията е много конкурентно в сравнение с други индустрии. Това е една от причините, поради които възможностите за работа в BPO сектора са много привлекателни за всички. Освен това може да получавате допълнителни придобивки като здравно осигуряване, животозастраховане, ваучери за храна, бонуси, базирани на резултатите, и годишно увеличение на възнаграждението. А по време на пандемията Covid-19, повечето компании от сектора започнаха да предоставят възможността за работа от вкъщи.

Тъй като пазарът на труда се променя и разширява бързо и непредсказуемо, сега е по-важно от всякога да имате сигурна работа за светло бъдеще. Наличието на стабилна работа ще ви осигури спокойствие, възможности за развитие и сигурност. Здрава, процъфтяваща и динамична, BPO индустрията сега е сред най-добрите индустрии за изграждане на кариера.

Уверете се в това, като работите в BPO компания. Кандидатствайте по една от нашите позиции в BPO индустрията и развиете себе си.

Насладете се на пътя си към успеха!

Разгледайte всички статии в блога

Subscribe to our newsletter

and always learn first everything new

  Subscribe to our newsletter

  и научавайте първи за всички нови позиции

   We will take special time to get acquainted in detail with the needs of your business in achieving results.

   We are able to reach the unattainable. This makes us the perfect partner for those who aim for unlimited success.

   We believe that the right relationship is more important than anything. We maintain high levels of professionalism by building relationships.

   Готови сме да Ви съдействаме във всеки един момент, а работното ни време приключва когато сме удовлетворили напълно Вашите желания. 

   Съвместната работа е най – ефективният начин да бъдем по-креативни и да постигаме желаните резултати.

   Our success is the most enviable proof of how much we love our work. Passion is our hallmark and it is the mandatory ingredient in each of our projects.