zodiite-po-vreme-na-intervu

"

Филип Адамс

Бъдещето не е място, на което се озоваваме, а мястото, което ние самите създаваме. Пътеките до там се проправят, не се намират, а самото действие да ги проправиш променя както твореца, така и крайната дестинация.

Зодиите се явяват на интервю за работа

ОВЕН
Сяда на мястото на интервюиращия и поставя всичко под свои контрол. Говори високо и не остава шанс на интервюиращия да мисли, че е неподходящ кандидат. Следва силно ръкостискане и широка усмивка – аз съм на мястото си, ами вие?

ТЕЛЕЦ
По време на интервюто мисълта му е съсредоточена върху живота като цяло. На 5-тата минута не издържа и пита за заплатата. Иначе изобщо не го интересува позицията. Всички го искат.

БЛИЗНАЦИ
Появява се шумно и поздравява всички! Още преди да е свършило интервюто, му е ясно какво се случва в целия офис, кой кой е и как да се действа нататък. Дори сам си е направил кафе в офис кухнята.

РАК
Притеснен от дни, неспал и натъпкан с успокоителни,  трудно се съсредоточава.  Там е 30 минути по-рано. След интервюто веднага звъни на приятел, разказва всичко, но има непроменимо мнение за представянето си.

ЛЪВ
Първата драма е какво да си облече и закъснява за интервюто с 10 минути. Не се притеснява от това, защото е сигурен, че няма по-добър от него. Интервюто е просто една процедура.

ДЕВА
Не заспива през нощта, за да си преговаря, да изглади дрехите и да пробяга маршрута до интервюто мислено, за да е сигурен, че няма да закъснее. Ранното пристигане му дава време да изучи офиса, за да си осигури комфорт.

ВЕЗНИ
Да влизам или да не влизам? Това ли е мястото ми или не? Ами ако се окаже, че не искам това? Да си тръгна или по-добре да видя за какво става дума?

СКОРПИОН
Има пъклен план от деня, в който знае, че му предстои интервю.  Не допуска, че няма да е предпочетен, но има и план Б. Но всъщност изобщо не знае какво ще му се случи, ако не го наемат.

СТРЕЛЕЦ
Дали агресивният външен вид ще е проблем? Преди интервюто осъзнава, че притеснението му идва в повече и не е ясно дали ще стреля в 10-ката.

КОЗИРОГ
Денят преди интервюто минава в подготовка – тестове и тренировки пред огледалото. Как да омагьоса комисията и какво не му достига – отговор няма да има до последно.

ВОДОЛЕЙ
Трескава подготовка и хиляди разговори преди интервюто.  Следи за знаци на съдбата, за да е сигурен, че прави вярна стъпка. Самочувствието му е просто демонстрация, но не се предава на страха.

РИБИ
Спокойствието е най-важно. Даже вече се вижда на това страхотно място за работа. В тихия си екстаз забравя името на фирма, в която трябва да отиде и всички препоръки. Осъзнава се и гледа със зяпнала уста – ама, наистина ли ми се случва?

Насладете се на пътя си към успеха!

Разгледайte всички статии в блога

Subscribe to our newsletter

and always learn first everything new

  Subscribe to our newsletter

  и научавайте първи за всички нови позиции

   We will take special time to get acquainted in detail with the needs of your business in achieving results.

   We are able to reach the unattainable. This makes us the perfect partner for those who aim for unlimited success.

   We believe that the right relationship is more important than anything. We maintain high levels of professionalism by building relationships.

   Готови сме да Ви съдействаме във всеки един момент, а работното ни време приключва когато сме удовлетворили напълно Вашите желания. 

   Съвместната работа е най – ефективният начин да бъдем по-креативни и да постигаме желаните резултати.

   Our success is the most enviable proof of how much we love our work. Passion is our hallmark and it is the mandatory ingredient in each of our projects.