Intern

"

Филип Адамс

Бъдещето не е място, на което се озоваваме, а мястото, което ние самите създаваме. Пътеките до там се проправят, не се намират, а самото действие да ги проправиш променя както твореца, така и крайната дестинация.

Стани част от нашия екип. Включи се в H2H Таланти!

Щастливи сме да ти съобщим, че стартира първата зимна стажантска програма на H2H, която носи името H2H Таланти и нямаме търпение да те поканим да вземеш участие в нея!

Ако си амбициозен и с високи цели, планираш да прекараш зимата в корпоративна среда и искаш да се учиш от рекрутъри професионалисти, нашите предложения са точно за теб! Новата година идва и е време за промяна! 

Предвидили сме интересни бизнес проекти, индивидуален ментор за всеки стажант, състезания, обучения и, разбира се, забавления! Всичко това ще се случи, като подпишем тримесечен трудов договор, след изтичането, на който получаваш възможност да станеш част от екипа на H2H.

Още за H2H Таланти

H2H отваря вратите си за млади и амбициозни хора, които търсят своята професионална реализация в България. Проектът е насочен към развитие и задържане на таланти, чрез придобиване на практически и професионални умения. Всеки стажант ще има индивидуално назначен ментор, който да го въведе в дебрите на професионалните му интереси.

Като част от H2H Таланти, участниците в програмата имат възможност да стажуват на трудов договор, да получат заплащане и не на последно място – да участват в специфични обучения – бизнес етикет и комуникация, презентационни умения, участие в срещи и интервюта.

Успешно завършилите програмата ще получат препоръки и сертификати, които да им послужат за професионална реализация в H2H или пред бъдещи работодатели.

Стажантската програма е доказано първо кариерно стъпало на много успешни експерти и мениджъри. Виж нашето предложение и не се колебай да се включиш в Зимната стажантска програма на H2H, изпрати CV и мотивационно писмо.

Ще се радваме да се запознаем с теб!

Прочетете още за тази възможност тук.

Насладете се на пътя си към успеха!

Разгледайte всички статии в блога

Абонирайте се за нашия имейл бюлетин

и научавайте първи за всички новини

  Абонирайте се за нашия имейл бюлетин

  и научавайте първи за всички нови позиции

   Ще отделим специално време, за да се запознаем детайлно с нуждите на Вашия бизнес при достигането на резултати.

   Способни сме да достигнем и непостижимото. Това ни прави перфектния партньор за целящите неограничени успехи.

   Считаме, че коректните отношения са по-важни от всичко. Поддържаме високи нива на професионализъм, изграждайки взаимоотношения.

   Готови сме да Ви съдействаме във всеки един момент, а работното ни време приключва когато сме удовлетворили напълно Вашите желания. 

   Съвместната работа е най – ефективният начин да бъдем по-креативни и да постигаме желаните резултати.

   Успехите ни са най-завидното доказателство за това колко много обичаме работата си. Страстта е нашата отличителната черта и задължителна съставка на всеки наш проект.