Защо да рaботите в BPO компания?

"

Филип Адамс

Бъдещето не е място, на което се озоваваме, а мястото, което ние самите създаваме. Пътеките до там се проправят, не се намират, а самото действие да ги проправиш променя както твореца, така и крайната дестинация.

Защо да рaботите в BPO компания?

Какво всъщност е BPO?
Аутсорсинг на бизнес процеси, или BPO, е бизнес практика, при която една компания наема друга, за да изпълнява определен проект, който наемащата компания изисква, за да увеличи успеха на бизнеса си. В българската теория и практика е популярен преводът “изнесени услуги”.

BPO индустрията е една от най-големите и най-бързо развиващи се доставчици на работа, привличаща, както млади специалисти, така и ръководители. Защо да рaботите в BPO компания?  Ето основните причини, поради които трябва да помислите за това.

Получавате стабилност и финансова сигурност
Докато бързите промени по света елиминират много индустрии, BPO секторът се разширява. Пионерите, много от които сега са гиганти, остават стабилни. Появяват се много компании в сектора, като инвеститори от цял ​​свят вливат милиони долари в индустрията. Следователно, ако работите в BPO компания, очаквайте да получите стабилност и финансова сигурност в следващите години.

Достъп до възможности за растеж в кариерата
Възможностите за кариерно израстване са изобилни в BPO компаниите. Във вашите ръце е да решите пътя на своята кариера и къде искате да се развивате. Тъй като индустрията расте, персоналът се обучава за лидерски позиции и се наемат много нови кандидати, които да заемат техните позиции. Това означава, че може да израствате професионално с компанията. Изучаването на нов набор от умения ще ви помогне да увеличите вашите квалификации и да подобрите шанса си за повишение.

Научавате най-добрите практики
Развиването на вашите нови умения означава усвояване на добрите практики, които са съвременната тенденция в избраната от вас професия. Ако работите в BPO компания, ще имате достъп до различни възможности за обучения – познания за продукти, меки умения /soft skills/ и програми за лидерство. Работейки в BPO компания, уменията ви за комуникация ще се подобряват драстично, защото ще разговарятe с много хора от различни култури.

Гъвкавост
Основните умения, които се изискват в тази работа са владеенето на чужди езици и добра компютърна грамотност. Следователно кандидатите, които всъщност са студенти и се нуждаят от допълнителен доход, могат да поемат тази професия. Също така е подходящ вариант за кариера за хора, които не могат да си намерят работа в областта на образованието си. Тази професия всъщност не се интересува от академичния ви опит или оценките ви. Това, което ще ви помогне да се развиете в тази сфера е вашата ефективност в работата и желанието за развитие. Едни от най-често срещаните езици, за които се търсят кандидати са Немски, Холандски, Френски, и Испански, както и не толкова популярни езици като Фински, Датски, Шведски и Словенски, Латвийски и Естонски.

Получавате конкурентно възнаграждение и допълнителни придобивки
Възнаграждението в BPO индустрията е много конкурентно в сравнение с други индустрии. Това е една от причините, поради които възможностите за работа в BPO сектора са много привлекателни за всички. Освен това може да получавате допълнителни придобивки като здравно осигуряване, животозастраховане, ваучери за храна, бонуси, базирани на резултатите, и годишно увеличение на възнаграждението. А по време на пандемията Covid-19, повечето компании от сектора започнаха да предоставят възможността за работа от вкъщи.

Тъй като пазарът на труда се променя и разширява бързо и непредсказуемо, сега е по-важно от всякога да имате сигурна работа за светло бъдеще. Наличието на стабилна работа ще ви осигури спокойствие, възможности за развитие и сигурност. Здрава, процъфтяваща и динамична, BPO индустрията сега е сред най-добрите индустрии за изграждане на кариера.

Уверете се в това, като работите в BPO компания. Кандидатствайте по една от нашите позиции в BPO индустрията и развиете себе си.

Насладете се на пътя си към успеха!

Разгледайte всички статии в блога

Абонирайте се за нашия имейл бюлетин

и научавайте първи за всички новини

  Абонирайте се за нашия имейл бюлетин

  и научавайте първи за всички нови позиции

   Ще отделим специално време, за да се запознаем детайлно с нуждите на Вашия бизнес при достигането на резултати.

   Способни сме да достигнем и непостижимото. Това ни прави перфектния партньор за целящите неограничени успехи.

   Считаме, че коректните отношения са по-важни от всичко. Поддържаме високи нива на професионализъм, изграждайки взаимоотношения.

   Готови сме да Ви съдействаме във всеки един момент, а работното ни време приключва когато сме удовлетворили напълно Вашите желания. 

   Съвместната работа е най – ефективният начин да бъдем по-креативни и да постигаме желаните резултати.

   Успехите ни са най-завидното доказателство за това колко много обичаме работата си. Страстта е нашата отличителната черта и задължителна съставка на всеки наш проект.