zodiite-po-vreme-na-intervu

"

Филип Адамс

Бъдещето не е място, на което се озоваваме, а мястото, което ние самите създаваме. Пътеките до там се проправят, не се намират, а самото действие да ги проправиш променя както твореца, така и крайната дестинация.

Зодиите се явяват на интервю за работа

ОВЕН
Сяда на мястото на интервюиращия и поставя всичко под свои контрол. Говори високо и не остава шанс на интервюиращия да мисли, че е неподходящ кандидат. Следва силно ръкостискане и широка усмивка – аз съм на мястото си, ами вие?

ТЕЛЕЦ
По време на интервюто мисълта му е съсредоточена върху живота като цяло. На 5-тата минута не издържа и пита за заплатата. Иначе изобщо не го интересува позицията. Всички го искат.

БЛИЗНАЦИ
Появява се шумно и поздравява всички! Още преди да е свършило интервюто, му е ясно какво се случва в целия офис, кой кой е и как да се действа нататък. Дори сам си е направил кафе в офис кухнята.

РАК
Притеснен от дни, неспал и натъпкан с успокоителни,  трудно се съсредоточава.  Там е 30 минути по-рано. След интервюто веднага звъни на приятел, разказва всичко, но има непроменимо мнение за представянето си.

ЛЪВ
Първата драма е какво да си облече и закъснява за интервюто с 10 минути. Не се притеснява от това, защото е сигурен, че няма по-добър от него. Интервюто е просто една процедура.

ДЕВА
Не заспива през нощта, за да си преговаря, да изглади дрехите и да пробяга маршрута до интервюто мислено, за да е сигурен, че няма да закъснее. Ранното пристигане му дава време да изучи офиса, за да си осигури комфорт.

ВЕЗНИ
Да влизам или да не влизам? Това ли е мястото ми или не? Ами ако се окаже, че не искам това? Да си тръгна или по-добре да видя за какво става дума?

СКОРПИОН
Има пъклен план от деня, в който знае, че му предстои интервю.  Не допуска, че няма да е предпочетен, но има и план Б. Но всъщност изобщо не знае какво ще му се случи, ако не го наемат.

СТРЕЛЕЦ
Дали агресивният външен вид ще е проблем? Преди интервюто осъзнава, че притеснението му идва в повече и не е ясно дали ще стреля в 10-ката.

КОЗИРОГ
Денят преди интервюто минава в подготовка – тестове и тренировки пред огледалото. Как да омагьоса комисията и какво не му достига – отговор няма да има до последно.

ВОДОЛЕЙ
Трескава подготовка и хиляди разговори преди интервюто.  Следи за знаци на съдбата, за да е сигурен, че прави вярна стъпка. Самочувствието му е просто демонстрация, но не се предава на страха.

РИБИ
Спокойствието е най-важно. Даже вече се вижда на това страхотно място за работа. В тихия си екстаз забравя името на фирма, в която трябва да отиде и всички препоръки. Осъзнава се и гледа със зяпнала уста – ама, наистина ли ми се случва?

Насладете се на пътя си към успеха!

Разгледайte всички статии в блога

Абонирайте се за нашия имейл бюлетин

и научавайте първи за всички новини

  Абонирайте се за нашия имейл бюлетин

  и научавайте първи за всички нови позиции

   Ще отделим специално време, за да се запознаем детайлно с нуждите на Вашия бизнес при достигането на резултати.

   Способни сме да достигнем и непостижимото. Това ни прави перфектния партньор за целящите неограничени успехи.

   Считаме, че коректните отношения са по-важни от всичко. Поддържаме високи нива на професионализъм, изграждайки взаимоотношения.

   Готови сме да Ви съдействаме във всеки един момент, а работното ни време приключва когато сме удовлетворили напълно Вашите желания. 

   Съвместната работа е най – ефективният начин да бъдем по-креативни и да постигаме желаните резултати.

   Успехите ни са най-завидното доказателство за това колко много обичаме работата си. Страстта е нашата отличителната черта и задължителна съставка на всеки наш проект.